Tutorials:  SNOMED CT - de danske muligheder


Sundhedsstyrelsens oversættelse af SNOMED CT til dansk forventes færdig inden for kort tid. Dermed skabes en unik ressource for implementering af tidssvarende sundheds-it-systemer i Danmark. En ny it-standard, som åbner mulighed for at høste internationale erfaringer til gavn for danske borgere. Sundhedsfaglige, ledere, informatikere og andre it-medarbejdere på alle niveauer i sundhedsvæsnet får nu en chance for at vurdere, hvilke muligheder den danske udgave af SNOMED CT indebærer for eksisterende og kommende systemer i deres organisation. I tilknytning til EPJ-Observatoriets årskonference afholdes to parallelle tutorials i henholdsvis SNOMED CT basics og SNOMED CT implementering. Kurserne udbydes i et samarbejde mellem SORANO, MEDIQ og EPJ-Observatoriet. Afholdelsen ledes af Ulrich Andersen og Knut Bernstein og øvrige undervisere er Palle Gerry Petersen fra Digital Sundhed og Annika Sonne Hansen fra CareCom.

 

 

Spor 1: Introduktion til SNOMED CT
 

Målgruppe: Regionale SFI-medarbejdere, medarbejdere som arbejder med EPJ-implementering, superbrugere
 

Undervisere:


Indhold
:

 

Spor 2: Implementering af SNOMED CT
 

Målgruppe: Leverandører, regionale it-organisationer, organisationer som arbejder med sundhedsterminologi

 

Undervisere:

Indhold:

 

Praktiske oplysninger og tilmelding

 

Tid og sted: Tirsdag den 21. oktober kl. 13-17 på Hotel Nyborg Strand.

 

Pris: Pr. person: kr. 1500 ekskl. moms og kr. 1.875 inkl. moms.

Prisen omfatter: Undervisning, undervisningsmaterialer, kaffe, the og frugt.

Bemærk at evt. overnatning og forplejning i forbindelse hermed IKKE indgår. Fællesspisning vil blive arrangeret efter interesse.

 

Tilmelding:

Der er lukket for tilmelding.

 

 

Tilmeldingen er bindende.

EPJ-Observatoriet forbeholder sig ret til aflysning af kurserne, hvis der for få deltagere eller på grund af andre særlige omstændigheder.